Η Φιλοσοφία και ο σκοπός μας

Σκοπός του ιατρείου μας είναι η παροχή των βέλτιστων ιατρικών πράξεων με το λιγότερο κόστος για τον ασθενή, κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι Έλληνες πολίτες. Θεωρούμε ότι δικαίωμα στην σύγχρονη υγεία πρέπει να έχουν όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης.        

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, έχουμε εξοπλίσει το ιατρείο μας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και ιατρικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να διατηρούμε την ποιότητα παροχής υπηρεσιών σε πολύ υψηλό επίπεδο. Παράλληλα, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε ιατρική πράξη μπορεί να πραγματοποιηθεί σε επίπεδο ιατρείου, με ιατρικό εξοπλισμό που υπάρχει μόνο στα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία. Κατά αυτόν τον τρόπο, εξετάσεις, όπως υπερηχογράφημα ουροποιογεννητικού, ουροροομετρία, βιοψία προστάτη, εύκαμπτη κυστεοσκόπηση κ.α., καθώς επίσης και μικροχειρουργικές επεμβάσεις, όπως αφαίρεση ουρητηρικών καθετήρων (pigtail),περιτομή, αφαίρεση κονδυλωμάτων μπορούν να γίνουν ανώδυνα και με χαμηλό κόστος στο ιατρείο μας.

Έτσι, αποφεύγεται το επιπλέον κόστος των νοσηλίων που θα απαιτείτο, αν οι ανωτέρω εξετάσεις και μικροεπεμβάσεις πραγματοποιούνταν σε κάποια κλινική, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων για τον ασθενή, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα υπηρεσιών που παρέχονται.

Παράλληλα συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφάλειες, ενώ επίσης έχουμε τη        δυνατότητα συνταγογράφησης φαρμάκων και  εξετάσεων σε ασφαλιστικά ταμεία του δημοσίου.

ΙΑΤΡΕΙΟ Ι: Κηφισίας 56 & Δελφών 2, Μαρούσι & ΙΑΤΡΕΙΟ ΙΙ: Αγίου Δημητρίου 34, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα, ΤΚ 17341 (150 μ. από το σταθμό μετρό Δάφνης)

Καλέστε:

Καλέστε:

210.68.62.614 (Πρωϊνές ώρες) - 211.216.51.54 (Απογευματινές ώρες) - 6936.80.93.93

Email

Email

info@komninos-urology.com

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Κλείστε Ραντεβού