Αμοιβές

Σκοπός του ιατρείου μας είναι η παροχή των βέλτιστων ιατρικών πράξεων με το λιγότερο κόστος για τον ασθενή, κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι Έλληνες πολίτες. Θεωρούμε ότι δικαίωμα στην σύγχρονη υγεία πρέπει να έχουν όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.
Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, έχουμε εξοπλίσει το ιατρείο μας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και ιατρικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να διατηρούμε την ποιότητα παροχής υπηρεσιών σε πολύ υψηλό επίπεδο. Παράλληλα, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε ιατρική πράξη μπορεί να πραγματοποιηθεί σε επίπεδο ιατρείου, με ιατρικό εξοπλισμό που υπάρχει μόνο στα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία.
Κατά αυτόν τον τρόπο, εξετάσεις, όπως υπερηχογράφημα ουροποιογεννητικού, ουροροομετρία, βιοψία προστάτη, εύκαμπτη κυστεοσκόπηση κ.α., καθώς επίσης και μικροχειρουργικές επεμβάσεις, όπως αφαίρεση ουρητηρικών καθετήρων (pigtail), περιτομή, χαλινεκτομή, αφαίρεση κονδυλωμάτων κ.α. μπορούν να γίνουν ανώδυνα και με χαμηλό κόστος στο ιατρείο μας. Έτσι, αποφεύγεται το επιπλέον κόστος των νοσηλίων που θα απαιτείτο, αν οι ανωτέρω εξετάσεις και μικροεπεμβάσεις πραγματοποιούνταν σε κάποια κλινική, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων για τον ασθενή, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα υπηρεσιών που παρέχονται.

Παράλληλα συνεργαζόμαστε με πλήθος ιδιωτικών ασφαλειών, ενώ επίσης έχουμε τη δυνατότητα συνταγογράφησης φαρμάκων και εξετάσεων σε δημόσια βιβλιάρια υγείας.
Τέλος, συνεργαζόμαστε με διάφορες ιδιωτικές κλινικές, ώστε να πετυχαίνουμε την καλύτερη τιμή κόστους/ποιότητας για τον ασθενή.

 

Ενδεικτικές τιμές:
-Λεπτομερής εξέταση για προστάτη: 50 – 70 euro.

-Μικροεπεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο ιατρείο: Εξαρτάται από το είδος της μικροεπέμβασης. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε.

-Τιμές μεγάλων χειρουργικών επεμβάσεων: Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το είδος της επέμβασης, τη χειρουργική τεχνική (ρομποτική, λαπαροσκοπία, ανοικτή χειρουργική), τις μέρες νοσηλείας, τη θέση νοσηλείας, το νοσοκομείο κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε.