ΟΥΡΟΡΟΟΜΕΤΡΟ

Αποτελεί συσκευή που μετρά και καταγράφει σε μορφή καμπύλης τη ροή ούρων. 

Ο ασθενής ουρεί σε ένα μηχάνημα και μέσω αυτού παίρνουμε χρήσιμες πληροφορίες για την ύπαρξη απόφραξης κατά την ούρηση, όπως μπορεί να συμβαίνει σε Καλοήθη Υπερπλασία του Προστάτη, σε Στένωμα Ουρήθρας και άλλες καταστάσεις που προκαλούν υποκυστική απόφραξη.

ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ

Η θεραπεία των οξυτενών κονδυλωμάτων γίνεται τώρα ανώδυνα χάρη στον εξοπλισμό του ιατρείου μας με το τελευταίας γενιάς μηχάνημα κρυοθεραπείας της Cryopen X. 

To Cryopen Χ θεραπεύει τα κονδυλώματα του πέους με την ελεγχόμενη καταστροφή αυτών χρησιμοποιώντας πρωτοξείδιο του αζώτου.

Η λειτουργική του σχεδίαση προσφέρει τη δυνατότητα ιδιαίτερα στοχευμένης εφαρμογής φαρμάκου, εξαλείφοντας το κίνδυνο επιπλοκών και καταστροφής υγιούς ιστού. 

Με αυτήν την τεχνική, η θεραπεία των κονδυλωμάτων γίνεται σχεδόν ανώδυνα, αποφεύγοντας τη χρήση της διαθερμίας ή άλλων φαρμακευτικών σκευασμάτων,που είτε χρειάζονται αναισθησία, είτε απαιτούν μεγάλο χρονικό διάστημα και υψηλό κόστος προκειμένου να καταλήξουμε στην εκρίζωση των κονδυλωμάτων. 

Μηχάνημα θεραπείας και αποκατάστασης της στυτικής δυσλειτουργίας

(Κρουστικά κύματα)

Η εφαρμογή των κρουστικών κυμάτων στην αποκατάσταση της στυτικής δυσλειτουργίας αποτελεί την πιο σύγχρονη και ανώδυνη μέθοδος θεραπείας του αιτίου και όχι μόνο του συμπτώματος της στυτικής δυσλειτουργίας.

Αποτελεί τη μοναδική μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της διαταραχής της στύσης, προσφέροντας τη δυνατότητα στους ασθενείς να απαλλαχθούν από τα φαρμακευτικά βοηθήματα.

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς σταθερό υπερηχοτομογράφο, ο οποίος φέρει τρείς κεφαλές, για την εξέταση των νεφρών, της ουροδόχου κύστης, του προστάτη, των όρχεων, του πέους και των αγγείων.  Ετσι, παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης στο ιατρείο τόσο διαγνωστικής, όσο και επεμβατικής υπερηχοτομογραφίας. 

Βιοψία Προστάτη: 

Ο καρκίνος του προστάτη διαγιγνώσκεται κυρίως με τη βιοψία του προστάτη. Με το τελευταίας γενιάς υπερηχογράφημα και τη πολύ λεπτή διορθική κεφαλή που διαθέτει το ιατρείο μας, η βιοψία του προστάτη μπορεί να γίνει σχετικά ανώδυνα σε επίπεδο ιατρείου, προσφέροντας τα οφέλη της αποφυγής συστηματικής αναισθησίας και εισαγωγής σε νοσοκομείο και μειώνοντας παράλληλα το κόστος τής πράξης για τον ασθενή.

Triplex (ΤΡΙΠΛΕΞ) πέους: 

Αποτελεί σημαντική εξέταση για τη διερεύνηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Γίνεται σε δύο στάδια. Αρχικά, με τη βοήθεια της linear κεφαλής υψηλών συχνοτήτων, πραγματοποιείται λεπτομερής απεικόνιση των σηραγγωδών σωμάτων του πέους και των περιβλημάτων τους, ώστε να διαγνωστούν διάφορες παθήσεις, όπως η νόσος του Peyronie. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται τοπική έγχυση αγγειοδιασταλτικών φαρμάκων και πρόκληση τεχνητής στύσης. Με τη βοήθεια του παλμικού κύματος του υπερηχοτομογράφου, τα αγγεία του πέους εξετάζονται λεπτομερέστατα και παίρνουμε χρήσιμές πληροφορίες για την αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας, όπως η αρτηριακή ανεπάρκεια, η φλεβική διαφυγή καθώς επίσης και πολλών άλλων αιτίων. Απαιτείται εμπειρία στην εξέταση από τον εξεταστή-ιατρό, καθώς επίσης και η χρήση αξιόπιστου υπερηχοτομογράφου για την ακρίβεια των αποτελεσμάτων.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

Στο ιατρείο μας υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα μικροχειρουργικών επεμβάσεων, έτσι ώστε μικροεπεμβάσεις που μπορεί να γίνουν με τοπική αναισθησία. Τέτοιες επεμβάσεις είναι η περιτομή (σε φίμωση), χαλινεκτομή (σε βραχύ χαλινό), διάνοιξη αποστημάτων κ.α. και πραγματοποιούνται στο χώρο μας, προσφέροντας τα οφέλη της αποφυγής συστηματικής αναισθησίας και εισαγωγής σε νοσοκομείο και μειώνοντας παράλληλα το κόστος τής πράξης για τον ασθενή.

ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

Η ενδοσκοπική αίθουσα είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονης γενιάς εύκαμπτο κυστεοσκόπιο. Εύκαμπτη Κυστεοσκόπηση: Η κυστεοσκόπηση αποτελεί ενδοσκοπική εξέταση που πραγματοποιείται για τη διερεύνηση αιματουρίας, σε καρκίνο ουροδόχου κύστεως και πλήθος άλλων καταστάσεων.                                                          Με τη χρήση του εύκαμπτου κυστεοσκοπίου η ΟυρηθροΚυστεοσκόπηση, εξέταση με την οποία διερευνούμε υπό άμεση όραση την ουρήθρα, την ουροδόχο κύστη και τον προστάτη, γίνεται ανώδυνα, καθώς το εύκαμπτο κυστεοσκόπιο είναι σημαντικά μικρότερης διαμέτρου και ευλύγιστο σε σχέση με το άκαμπτο (μεταλλικό) κυστεοσκόπιο που χρησιμοποιείται στα περισσότερα νοσοκομεία.  Έτσι, χάριν στις δυνατότητες του εύκαμπτου κυστεοσκοπίου, δεν χρειάζεται η χορήγηση περιοχής ή συστηματικής αναισθησίας στον ασθενή, και η κυστεοσκόπηση γίνεται πλέον μια ανώδυνη και πολύ καλά ανεκτή εξέταση σε επίπεδο ιατρείου, μειώνοντας και το κόστος της εξέτασης για τον ασθενή.  Αφαίρεση Ουρητηρικών καθετήρων (pigtail): Οι ουρητηρικοί καθετήρες (pigtail) είναι μικρά σωληνάκια που τοποθετούνται στους ουρητήρες από τον ιατρό σε περίπτωση κάκωσης ή απόφραξης του ουρητήρα. 

Με τη χρήση του εύκαμπτου κυστεοσκοπίου και της ειδικής λαβίδας σύλληψης των ουρητηρικών καθετήρων (Pigtail), η αφαίρεση τους μπορεί να γίνει ανώδυνα πλέον στο ιατρείο, αποφεύγοντας τη συστηματική αναισθησία και μειώνοντας το κόστος της επέμβασης για τον ασθενή.

VIDEO

ΙΑΤΡΕΙΟ Ι: Κηφισίας 56 & Δελφών 2, Μαρούσι & ΙΑΤΡΕΙΟ ΙΙ: Αγίου Δημητρίου 34, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα, ΤΚ 17341 (150 μ. από το σταθμό μετρό Δάφνης)

Καλέστε:

Καλέστε:

210.68.62.614 (Πρωϊνές ώρες) - 211.216.51.54 (Απογευματινές ώρες) - 6936.80.93.93

Email

Email

info@komninos-urology.com

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Κλείστε Ραντεβού